dimarts, 13 d’abril del 2010

Fira d'Artés

El passat dijous 8 d'abril vem tenir el plaer de poder assistir a la conferència de Salvador Cardús, periodista, escriptor, doctor en Ciències Econòmiques i degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB.
La xerrada, acte que s'incloïa dins els actes previstos per la Fira d'enguany, que se'ns va presentar tenia com a nom: "Catalunya cap on anem? Tenim país, volem futur".
El senyor Salvador Cardús ens va parlar amb optimisme i positivisme del futur del nostre país, el qual passa bàsicament per la nostra lluita el dia a dia. Al final de la xerrada va haver torn de preguntes i el gran nombre d'assistents també van tenir l'ocasió de poder adquirir el seu últim llibre: "El camí de la independència", un recull d'idees que ens va exposar en la conferència.
Durant el cap de setmana, 10-11 d'abril, hi havia la possibilitat ja de votar anticipadament en secret en una paradeta que es va muntar en motiu de la Fira al c/Balmes del poble. Més de 100 persones ja ho van fer. L'acció es va poder fer amb total discreció i normalitat.
Cal recordar que hi haurà vot anticipat també el dia de mercat, dimecres 21 d'abril, la mateixa setmana del diumenge 25A en què hi haurà la votació oficial.
És important que si és dubte la votació del 25 d'abril (que no sabeu segur que pogueu aquell dia o us surt un imprevist) voteu en el vot anticipat, el qual és igual de vàlid, important i secret. També cal dir que hi haurà una total protecció de dades i el·liminarem la informació (números de DNI) així que passi el 25A i hagim fet el recompte.
Només cal DNI, estar empadronat/da a Artés i tenir més de 16 anys. Si viviu a Artés però això no ho especifica el vostre DNI cal anar a l'Ajuntament perquè se us faci un certificat d'empadronament.
Gràcies a tots/es els que veu assistir a la xerrada de Salvador Cardús i/o us veu interessar per la paradeta d'Artés Decideix.
Cada dia queda menys, cada dia amb més il·lusió. Hem de fer del 25 d'abril una festa entre tots!
Plataforma Artés Decideix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada