dimarts, 16 de febrer del 2010

Primeres Novetats

Hola de nou,
La primera novetat que cal subratllar és la presentació de la plataforma Artés Decideix a la premsa el dia 5 de febrer, acte que es va transmetre el diumenge 7 de febrer per TVArtés i que va ser publicat al Regió7. Més informació a: www.artesdecideix.cat (apartat notícies)
Ja s'estan començant a concretar altres actes pels pròxims mesos. Un d'ells és un quinto el 21 de març i un altre, i que s'inclouria dins la programació de la Fira seria la xerrada del dia 8 d'abril de Salvador Cardús, informació de la qual ja anirem concretant.
En el mateix dia 25 d'abril ja s'està començant a parlar de diferents actes també. Hi ha la previsió d'organitzar un dinar popular i que hi hagi diverses actuacions musicals que falta concretar-les.
Voleu dir la vostra? Teniu idees que us sembla que podrien anar bé? No ho dubteu i veniu a dir propostes. Necessitarem voluntaris per fer possible aquest històric referèndum.
Contacteu amb nosaltres a artesdecideix@gmail.com i si voleu participar activament sereu benvinguts tot posant-vos al dia de reunions i actes previstos. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada